hegglia2014

Årsberetningen ble lagt frem for medlemmene på årsmøte 05. mai etter at 125 pølser var historie.


Styret har i 2010 bestått av:

Formann Jan Olav Bollmann Hegglia 2a
Kasserer Ingvar Narvestad Hegglia 23a
Sekretær Marit Eklund Hegglia 9c
Styremedlem Gisle Holteberg Hegglia 2b
Styremedlem Lars Kristian Drangsholt Hegglia 15c

 
Det ble i 2010 avholdt 3 styremøter. To for planlegging av dugnad og ett angående en nabotvist som vi besluttet ikke var en styresak. I tillegg har det vært kontakt på epost og telefon mellom styremedlemmene.

Årets store aktivitet var som vanlig dugnaden. Rekordstort oppmøte 19. mai i skinnende sol og 22 grader, og et engasjement det er lenge siden Hegglia har opplevd. Etter dugnaden ble det servert 100 pølser og brød og brus med isbiter. Et populært innslag vi gjentar.

Kl 20 samme kveld ble årsmøte i Hegglia Vel avholdt oppe i krysset med stort oppmøte. Årsberetning og regnskap ble godkjent. Gisle Holteberg og Marit Eklund ble valgt inn som nye medlemmer. Heidi Kristensen gikk ut etter 2 år som sekretær.

Dagene etter dugnaden ryddet en gjeng i midtre Hegglia kollen slik at lyset kom i gjennom til glede for mange beboere. Styret takker for engasjementet.

Gammelt huskestav på nedre lekeplass utenfor Hegglia 2 ble tatt ned og nytt apparat montert av Kvarsten Gartneri på høsten. Med montering ble prislappen på 30'000. Av disse var 15'000 tilskudd fra kommunen.

For styret i Hegglia Vel
Jan Olav Bollmann


Kommenter:

Del denne siden: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

logo

Alt i båtutstyr til  rimelige priser.


wildsupplyPremium Jerkey Beed


Melona ønsketingØnsketing

kristiansand-170px

thumb 2009 Web Norge logo W


Webløsning ©2009-2014 av Web Norge basert på Joomla 2.5